Alle beetjes helpen, help je mee?

Op deze pagina vermelden we diverse ideeën voor acties om het beoogde bedrag in te zamelen. 
Zonder hulp gaan we het niet redden. Het is een enorm streefbedrag. Ook kleine bedragen helpen om het bij elkaar te krijgen.
Misschien wil je de website delen in jouw netwerk? Als je het doorgeeft kunnen we sommige actie’s op deze pagina en/of de facebookpagina plaatsen.

kunst te koop in hartje binnenstad in Leeuwarden of via de webshop

Tijdelijk is het werk van Ryszard te koop in de winkel op Nieuwestad 88 (op de hoek met de Doelesteeg). 
Het is een prachtige locatie en een buitenkans om het werk eens in het echt te zien want er is inmiddels ook al veel werk verkocht. Sommigen komen meerdere keren even binnenwandelen omdat ze het leuk vinden het nog een keer te bekijken. Voor deze actie zijn de schilderijen voor echt veel lagere prijzen in de aanbieding. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel. Het is meestal ‘s middags open op woensdag t/m zaterdag tot 17.00 uur maar zoveel mogelijk ook op de andere dagen en als het lukt iets eerder ook ‘s ochtends. Je kunt ook op afspraak buiten reguliere winkeltijden kijken. Moet je speciaal voor reizen informeer gerust dan voor de zekerheid. Neem contact op via e-mail, dan bellen we terug.

ACTIE: werk te koop
Gert-Jan de Ruiter

Stripes
Olie op doek 80 x 120 cm
Prijs € 800
info@helpryszardmetms.nl
Nu te zien op Nieuwestad 88 (hoek Doelsteeg)

ACTIE: werk te koop
Gert-Jan de Ruiter

Face
Olie op doek 80 x 120 cm
Prijs € 800
info@helpryszardmetms.nl
Nu te zien op Nieuwestad 88 (hoek Doelsteeg)

ACTIE: werk te koop
marian Gerrits

Gemengde techniek op papier
30 x 40 cm
Prijs € 150
info@helpryszardmetms.nl
Nu te zien op Nieuwestad 88 (hoek Doelsteeg)

ACTIE: Stoppen met roken Leeuwarden
85% stopt na één sessie- aangeboden door Rogier schipper.nL

Tijdelijk voor maar 250,- ipv 295,-
Wees er snel bij want deze actie is 2 x te koop in juni en 2x in juli

Rogier Schipper doneert van de sessies het volledige netto bedrag! Dat is een heel aardige actie van Rogier!

Wil je echt een einde maken aan jouw rookverslaving dan kan hypnose en hypnotherapie je daarbij uitstekend helpen. Met deze aanpak stopt 85% met roken direct na 1 sessie en de laatste 15% heeft bij het begin nog even moeilijke momenten maar na een aantal dagen is deze drang naar een sigaret ook bij hen verdwenen en zijn zij niet roker geworden.Voor meer info: rogierschipper.nl/stoppen-met-roken

Ryszard 120 euro een tikkie vooruit geholpen door 🙏 gerda goudberg!

Gerda Goudberg heeft meer dan 11 jaar geleden haar eerste yogales bij Ryszard gevolgd. Ze was ook een van de eerste yogi’s aan wie we hebben verteld over deze keuze voor de operatie. Ze heeft zelf een heel groot bedrag gedoneerd maar nu daarnaast zelfs nog 120 euro opgehaald via Tikkies! We ervaren zelf dat het best lastig is om aan bekenden geld te vragen en dat heeft zij toch gedaan in haar eigen kennissenkring omdat ze zo meeleeft met Ryszard. Superbedankt Gerda! 💖

Help je ook graag Ryszard een Tikkie vooruit?

Het grote streefbedrag kan wat ontmoedigend overkomen. Maar alle kleine bijdragen helpen ook. Als je collecteert via tikkies bij je eigen contacten kun je het totaalbedrag doneren. (want als je los bijvoorbeeld een euro doneert gaat er 0,36 van af naar Mollie Payments) Leuk als je dan erbij vermeldt dat het via ‘Tikkies vooruit’ is en/of je het leuk vindt of het wel /niet op Facebook vermeld mag worden met of zonder naam. Anoniem kan altijd.

EEN LES OF WORKSHOP GEVEN, in je eigen ruimte of maak gebruik van de yogastudio

De yogastudio van Myon en Ryszard wordt met regelmaat verhuurd aan vaste huurders maar op bepaalde tijden is de studio niet in gebruik.
Je mag de yogastudio gebruiken als je de opbrengst wil doneren of je kunt het huren voor reguliere tarieven (de extra verhuuropbrengsten in april, mei, juni gaan dan naar de stichting) en de opbrengst van de les is voor jezelf. Kijk voor een impressie op www.studio145.nl of www.yogasamtosa.nl

De ruimte is ook te huur voor als je voor jezelf even met een groepje wil yoga’en, zingen, dansen, chillen, fotoshoot houden etc. Als het maar iets is met respect voor de ruimte en de buren van de studio.

ACTIE GEWEEST: te gast in de blokhuispoort

Ryszard was 4 en 6 juni gastexposant met zijn werk in de H-Vleugel van de Blokhuispoort, waar ook de creatieve ateliers en leuke winkeltjes zich bevinden en waar het Alibi Hostel zit. 

Binnenkort meer actie met hulp van studenten creative business NhlStenden

Jullie hebben misschien gemerkt dat op Instagram niet zoveel gebeurt. We hebben geen flauw idee hoe dat werkt 😊 maar gelukkig krijgen we binnenkort hulp van drie internationale studenten Mira, Johanne en Charlotte.

actie geweest:
kijkdagen expo KUNST last minute verkoop

Koop kunst en steun de crowdfunding. Ryszard wil natuurlijk zoveel mogelijk zelf bekostigen door zijn eigen werk te verkopen. Daarom is er een last minute kunstverkoop van zijn werk en van andere kunstenaars dat wordt uitgestald in de yogazaal van Studio 145 op Noordvliet 145 in Leeuwarden. Er worden kunstwerken ingebracht van Anja de Boer (foto onder), Fransje Grisnich, Gert-Jan de Ruiter, kunstenaarsduo Joris Collier/Gerdie de Jong, Françoise Bolechowski.

Openingstijden 21 en 22 mei 10.00 – 17.00 uur. We maken er een gezellig weekend van met kunst, koffie en thee.
Kom gerust vrijblijvend langs!
☕️

De schilderijen op paneel zijn niet geëxposeerd op de expo die in juli 2021 was. 

Gert-Jan de Ruiter (bovenstaand is verkocht)
Fransje Grisnich
Anja de Boer
Francoise Bolechowski deze foto 18x26 cm is te koop; 35,-

AcTIE GEWEEST: opbrengst foto gedoneerd

Kunstenaarsduo Joris Collier/Gerdie de Jong hebben een fotoprint verkocht. De netto-opbrengst van 100 euro is gedoneerd aan de stichting. Hartstikke bedankt!

ACTIE geweest:
de vorm van een klaver vier wandelen🍀

Twee lieve yogi’s die Ryszard al langer dan 10 jaar kennen hebben op 14 mei maar liefst 35 km gewandeld om geld in te zamelen voor het goede doel. Het leuke is dat hun wandeling een klaver vier vormde: voor voorspoed en geluk. 

 

ACTIE geweest: stoelshiatsu door marian van studio fitaal

Marian heeft op zaterdag 7 mei mensen een stoelmassage gegeven waarvan de hele opbrengst is gedoneerd. Ze heeft met haar partner het bedrag nog flink aangevuld. Heel erg bedankt!

AcTIE GEWEEST : opbrengst TATTOO gedoneerd

Een getalenteerde tattoo artist heeft een oproep geplaatst en de opbrengst van een tattoo volledig gedoneerd aan de stichting! Heel erg bedankt!

AcTIE GEWEEST: opbrengst vrijmarkt gedoneerd

12 jarige Emma, dochter van vriendin Esther, wilde haar kleding verkopen voor Ryszard op Koningsdag. De opbrengst heeft ze overgemaakt! Dit is niet makkelijk om aan te nemen… wat ontzettend lief van haar.

helpryszardmetms.nl

 Help jij Ryszard ook MS te verslaan? Steun hem dan met een donatie om de behandeling in Mexico te bekostigen.
 
 
 

Stichting Help Ryszard met MS
Noordvliet 145
8921 GE Leeuwarden
T 0624271744
info@helpryszardmetms.nl

Bank: NL34 INGB 0675 0756 61
BIC (SWIFT) code: INGBNL2A
KvK nr: 84320230

Algemene voorwaarden shop
Verzenden en retourneren
Privacybeleid

 

ontvang meer informatie in de mail


    Winkelwagen